Profilbeklædning

Vi har stor erfaring med valg af profilbeklædning og sportstøj, og vi repræsenterer en række omhyggeligt udvalgte leverandører, der leverer god kvalitet til den rigtige pris, og som samtidig følger med i tiden og i moden, så dine medarbejdere føler sig godt tilpas i tøjet.
Vi sørger for tryk på tøjet så som logo, grafik, navn eller billeder. Vi rådgiver gerne om farver, trykmetode, broderi og meget andet.
Besøg vores showroom, hvor vi har mere end 1.500 vareprøver at vise dig, eller ring 5485 6590 og få mere at vide hos Jeanette.

Herunder ses de brands vi fører. Klik på logoerne for at komme til de enkelte mærkers kataloger.

New Wave kollektionen er den lidt mere eksklusive del af vores basis profilkollektion, både hvad angår pris og design. Eksempelvis T-shirts, jakke og hættetrøjer i en lækker kvalitet.
Dahetra udvikler og designer beklædningskollektionen HURRICANE, der er beklædning til mange formål og gøremål, men alle produkter er testede og egnede til de krav forbrugeren efterspørger uanset anvendelsesområde. Udover egne udviklinger, er Dahetra i dag også distributør af mærker som DAD, Grizzly, Mac One og Jingham.
Image Kompagniet markedsfører to brands som udelukkende sælges gennem forhandlere - det drejer sig om IK og Pitch Stone. De to kollektioner består af funktionel beklædning som softshell, jakker, løbetøj, skitøj, fleece, bukser og sweatshirts samt børnetøj.
Navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME, SILENZIO, YES, NASSAU and PATROL, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj.
R&T Christiansen Bred kollektion af T-shirts, poloshirts, sweatshirts, jakker, muleposer, caps, tasker og paraplyer.
Alsidigt brand. Meget velegnet til tryk og broderi.